Skip to content

Trappor & trapprenovering

Ekerby Snickeritjänst – Trappor

Vi på Ekerby Snickeritjänst är ett företag som specialiserat sig på måttbeställda och personliga trappor som tillverkas efter dina önskemål. Vi har många års erfarenhet av att bygga specialtillverkade trappor. Vi är säkra på att vi, tillsammans med dig, kan hitta något som passar just dig och ditt projekt!

Vår specialitet är att ta fram nya snickerier i gammal stil tillverkar vi trappor på traditionellt vis med vagn och steg i trä. För oss handlar trapptillverkning om kvalitet och detaljer in i minsta detalj. Vi sätter stor stolthet i vårt hantverk och vår tillverkning av trappor.

Hos Ekerby Snickeritjänst får du också problemfria och kostnadseffektiva processer samt ett personligt bemötande och engagemang. Vi har kunskapen och erfarenhet för att kunna ge våra kunder snabba, korrekta och punktliga leveranser samt att vi finns med dig hela vägen från idé till färdigt projekt.

Trapprenovering

Har ni redan en väl fungerande trappa men som blivit sliten? Knarrar den eller behöver den bara bli säkrare? I stället för att köpa en ny trappa, kan man renovera trappstegen i sin gamla befintliga trappa. Vi på Ekerby Snickeritjänst kan naturligtvis även erbjuda denna tjänst för er som vill renovera en er gamla trappa före investera i en helt ny trappa. Det blir i regel billigare än att bygga en ny trappa, men kan ge ett riktigt lyft.

Välkommen att kontakta oss idag!